Wednesday, 29 May 2013

Wesak = Berjimba di PD


Assalammualaikum wrt..



Rasa macam lemau jer nak update blog lepas diam lama itu hari.

Semangat yang hilang gamaknya nih..:P

Semangat jer yang hilang, badan mantain semangat.

Haa!! itu yg buat org keliling bonda selalu cakap,


eh! ko nih makin semangat pulak, macam takde masalah jer.



Meh nak citer sikit ^_^


Masalah tuh bukan sebab untuk kita marah sana sini, putus selera makan, putus nafsu berjimba dan putus segala urat napsu. Masalah tuh umpama catitan dalam diari kehidupan, bagi bonda lah kan.. Macam mana nak ke penggembaraan seterusnya kalau kita asyik kat situ meratap masalah. Apa pun yg jadi, life must go on DAN paling utama kita kena ingat ialah, masalah lah yg mematangkan kita. Sebaik2 pengajaran dalam penggembaraan kehidupan. Ok tutup citer masalah, kang dapat pulak korang masalah baru..kih3!!.

Jom kongsi2 ngan bonda gambar RYAN4 berketol2 tuh habiskan cuti wesak bonda dan ayah arituh. Berkolaborasi pulak dengan encik dan cik2 cousin bonda. Memang terbaik dan riuh rendah walaupun tak berapa nak ramai..jom layan!

si bongsu..katanya >:O

abg lang..muhaimin.

abg long..miqail.

abg ngah..mukhlis.

kemain ko baring2 yer :)

sand castle in progress ^_^

melayan perasaan kononya :P

bekalan tempolok perut :P

tumpang jer..huk3!! bahaya menatang ni, no3!!

si penjaga RYAN4 bertongkat sakti..AWAS!

before balik..game time!

nampak tak mak tiri tuh?

merokok bersama..haih!

kan dah kena tarbiah..adess!!

adik mok saya dua ketol ^_^

Dah review? ok ini adalah aktiviti terbaru kami. Next program bonda update yer, tak pun aktiviti 'terbasi' selama blog nih d private setting kan..tungguuuuuu...ngeh3!! 

#Al fatihah buat ibu tersayang..Allahyarhamah Eshah pendek.

3 comments :

Bintang said...

hihi... seronoknya bercuti ramai2 :)

blubblub nizam said...

waaa...bestnya tenguk budak2 nih memandi kat pantai...da lama plan nak bawak anak sedara jejalan mcm nie, tp busy manjang...insyaAllah lepas nie nk bwk jugak...btw, done follow bonda ^^
( www.nizamriadzi.com )

Bonda Ryan said...

bintang..seronok kalau lagi ramai, riuh rendah kan? ;)

nizam..best nizam, bawak jgn tunggu..hihi. budak2 nih kalau kita layan baik2 masa kecik dah besar nnt dia ingat semua tuh ;)