Monday, 11 June 2012

Mereka malaikat kecil saya ^_^


NAMA : Muhammad Ryan Miqail Mohd Fauzi
LAHIR PADA : 12 May 2007 jam 11.07am
BERAT LAHIR : 2.70kg
DI LAHIRKAN DI : Hospital Putrajaya (org wilayah putrajaya ler..)


NAMA : Muhammad Ryan Mukhlis Mohd Fauzi
LAHIR PADA : 01 Jun 2008 jam 10.12am
BERAT LAHIR : 2.60kg
DI LAHIRKAN : Puchong Medical Centre (KPMC)
( orang selangor ikut en sayur)


NAMA : Muhammad Ryan Muhaimin Mohd Fauzi
LAHIR PADA : 23 April 2009 jam 2.54pm
BERAT LAHIR : 3.17kg
DI LAHIRKAN : Hospital Besar Tengku Ampuan Najihah (waghih nih..)


NAMA : Muhammad Ryan Masyal Mohd Fauzi
LAHIR PADA : 04 November 2010 jam 8.07pm
BERAT LAHIR : 3.01kg
DI LAHIRKAN : Hospital Besar Kuala Lumpur (org key hell katanya..kui3!!)


Inilah mereka,
Mereka yang bonda gelarkan dengan "malaikat2 kecil"
Penyejuk di kala panas..
Penawar di kala duka..
Penggubat ketika sengsara..
Pendamai tatkala sengketa..
(haruslah ketika bonda dan en sayur berperang manja..hak3!!)

Melahirkan mereka adalah satu kebahagiaan..sungguh!!
Membesarkan mereka umpama menatang setempayan minyak..
(setempayan pasal 4 RYAN kan..huhu)

Melihat senyuman di wajah mereka setiap pagi meluruhkan jantung..
(sebaliknya pula bila buat perangai tak nak pegi skola, jadik pink bonda)

Semoga kalian membesar dan menjadi anak-anak yang soleh..
Sesungguhnya bonda bukan lah ibu yang terbaik..
Namun bonda tidak pernah jemu untuk mencuba jadi yang terbaik buat kalian..
dan pastikan hanya yang terbaik buat kalian.

- AMIN -







2 comments :

Azima Ariffin said...

perghhhhh.. x sampai setaun, ada aja ek.. mmg subur siot ko nie.. hehehe.. tahniah.. ehh.. husband ko ni mmg yg dari kita kenal kat puterijaya kan?? hebakkk laaaaa.. respectttt..!!

BondaRyan said...

kan?..akibat takut makan perancang, takut demok kununnya..haa!! berderet sudah..alhamdulillah. Aaahhh..nih bf aku dari form 1, alhamdulillah sebab jodoh kami panjang. Allah swt beri dia pada aku..^_^